óók gevonden worden op Gwoon handig?

Zoeken wordt shoppen op Gwoon handig. We bereiken via onze sociale media kanalen en website gezinnen met een zorgintensief kind tussen 0 en 23 jaar, met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We bieden ze overzicht in relevante zorgondernemers in Nederland en België, zonder dat ze het hele internet moeten afstruinen. Naast gezinnen fungeren we ook als startpagina voor andere zorg- en onderwijsprofessionals die rondom het zorgintensieve kind staan.

We zijn niet alleen op zoek naar leuke webshops en diensten voor deze doelgroep. Ook stichtingen, verenigingen en piepkleine winkels zonder kvk kunnen we een leuke aanbieding doen.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of mail ons op info@gwoonhandig.com. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dat kan misschien even duren, maar we komen er zeker op terug!

Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.