Blog Esther

Ik ben geboren in 1975, en sinds mijn 19e samen met M. We hebben een prachtige zoon (2006) met klassiek autisme, een verstandelijke beperking en een slaapprobleem. Onze dochter (2008) is een lieve, vrolijke, slimme meid.

Ik geloof in God, gelukkig. Ik werkte jarenlang als verpleegkundige, maar ben nu vooral moeder. Als ik genoeg energie heb loop ik hard, maar mijn grootste passie is schrijven. Voor verschillende websites en tijdschriften schrijf ik over onze gezinssituatie en het dagelijks leven met een zorgintensief kind. Over autisme, over zorgen, over liefde, en over niet te ver vooruitkijken, omdat dichtbij zoveel moois is.

De namen van mijn kinderen zijn in mijn blogs en columns gefingeerd.
Blog Eshter - Moeilijk
Blog Eshter - Moeilijk
dinsdag 09 juni 2020

Het is nooit echt makkelijk geweest met Tom, maar de laatste weken zijn vreselijk moeilijk. Wat hij allemaal kapot maakt, wat hij vies maakt ..
Lees verder

Blog Esther - Lekker bij mama
Blog Esther - Lekker bij mama
vrijdag 03 april 2020

“Lekker bij mama!” roept Tom regelmatig. Het is bijzonder om te zien wat het met hem doet nu hij zo weinig ‘verplichtingen’ heeft. E ..
Lees verder

Blog Esther - Corona
Blog Esther - Corona
vrijdag 20 maart 2020

Veel mensen vragen hoe het hier gaat. Dat doet me goed! We denken aan elkaar, dat is duidelijk.Terwijl ik drie weken geleden nog bij het log ..
Lees verder

Blog Esther - Pijnlijk
Blog Esther - Pijnlijk
woensdag 11 september 2019

Het gaat niet lekker met Tom. De overprikkeling en onrust zijn enorm. Hij is slecht bereikbaar, gilt en gooit veel, kleedt zich (gelukkig al ..
Lees verder

Zomervakantie 2019
Zomervakantie 2019
maandag 02 september 2019

De zomervakantie is voorbij.Al ver van tevoren zag ik op tegen zoveel niet-ingevulde-tijd met Tom. Want, vakantie betekent veel vrije tijd ..
Lees verder

Blog Esther - Trampolineleed
Blog Esther - Trampolineleed
maandag 20 mei 2019

Regelmatig sprong er een veer, er was al een tijdje een paal kapot en de trampoline was in zijn geheel wel aan vervanging toe. Dat zou de de ..
Lees verder