Gastblog Geesje

Jamie
dinsdag 09 november 2021 |

Anderhalf jaar zijn we alweer de trotse eigenaren van de Advance Mobility wagen van de Baby Jogger Company. Een hulpmiddel welke al zoveel rust en mogelijkheden heeft gebracht. Jamie ging er ook meteen in zitten toen we hem gingen ophalen en ik snap ..
Lees verder

Comparison is the thief of joy
vrijdag 15 oktober 2021 |

Het gebeurd zo vaak dat we alles met elkaar willen vergelijken. Het is ook zo makkelijk. En overal lijkt wel een maatstaf voor te zijn. Maar naar wiens verwachting doen we dit dan? Die van onszelf of die van een ander? En wie bepaalt eigenlijk waar j ..
Lees verder

Jamie’s wereld 💛
donderdag 23 september 2021 |

De eerste jaren na de geboorte van Jamie, begrepen we elkaar niet. Onze werelden botste, maar desondanks bleven we leven, zoals we gewend waren. Toen nog zonder de nieuwe inzichten, werd mijn wereld verblind door bepaalde verwachtingen. En in plaats ..
Lees verder

Ik zie, ik zie wat jij niet zegt
maandag 16 augustus 2021 |

Een maand geleden veroorzaakte ik een aanrijding. Op dezelfde dag dat ik afscheid nam van mijn reintergratieplek en een gesprek had bij mijn psycholoog. Ondanks dat het gesprek ging over het loslaten van praktische zaken, moest ik van mijzelf nog sne ..
Lees verder