Stichting Gwoon Handig

Stichting Gwoon Handig is een stichting zonder winstoogmerk, wij hebben ook inmiddels een ANBI-status gekregen. Het 3-koppig bestuur, bestaande uit een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester. Het bestuur zet zich voor bestuurswerkzaamheden geheel vrijwillig en onbezoldigd in voor de stichting.

Gwoon Handig is opgezet door twee ervaringsdeskundige moeders. Maartje Huggers en Edith Raaijmakers hebben beiden een zorgintensief kind met een licht verstandelijke beperking en ASS. Zij houden zich bezig naast het bestuur ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de stichting.

Vacature: Wij zoeken naar vrijwilligers:

Stichting Gwoon Handig zoekt moeders of vaders met een zorgintensief kind die zin en tijd hebben zich voor onze stichting in te zetten. Er kan vanuit huis gewerkt worden!

Vooral voor het onderhouden van onze website en social media, zoeken we mensen die graag schrijven. Dus: heb je een vlotte pen, interesse in online en social media en belast met een gezonde dosis zwarte humor, dan zoeken wij jou😉

Mail ons gerust je verhaal (info@gwoonhandig.com) en waarom jij denkt dat je bij ons past en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We staan als stichting nog maar aan het begin van de reis, dus er staat nog genoeg leuks te gebeuren waar je deel van uit kunt maken!

ANBI-status

Wij hebben een ANBI status (RSIN 861 370 636)! Dat betekent dat donateurs van Stichting Gwoon Handig hun giften af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dankzij onze ANBI-status hoeven wij geen erf- of schenkbelasting te betalen over het geschonken bedrag. Het volledige bedrag komt dus ten goede van de activiteiten van Stichting Gwoon Handig. Lees meer over deze ANBI-status en de fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de website van de belastingdienst.