Stichting Gwoon Handig

Stichting Gwoon Handig is een stichting zonder winstoogmerk. Het 3-koppig bestuur, bestaat uit links Mirian Dekker-van Eijck (Secretaris), midden Edith Raaijmakers (Voorzitter) en rechts Gabriëlle Oogjen (Penningmeester). Het bestuur werkt geheel vrijwillig en onbezoldigd in voor de stichting.

Edith en Maartje zetten zich als initiatiefnemers van de stichting samen met vrijwilliger Boukje van Dongen dagelijks in voor de missie. Zij vormen met hun ervaring het hart van Gwoon handig.

Álle financiële donaties van particulieren, bedrijven en organisaties zijn van harte welkom! Gelukkig zijn de mogelijkheden om ons te helpen breed
Je kunt ons op verschillende manieren steunen:

Eenmalig doneren?
Je kunt een eenmalige donatie aan Stichting Gwoon Handig overmaken:
Stichting Gwoon Handig
o.v.v.: donatie Stichting Gwoon Handig
Bankrekeningnummer: NL21 RABO 0361 5898 75

Of je doneert eenmalig een bedrag via onze donatieactie op Geef.nl, klik op de doneren knop hieronder in de balk.
Structureel doneren
Dit kan door bij de bank een periodieke overschrijving te regelen.

Geven met belastingvoordeel
Je kunt een periodieke schenking doen aan Stichting Gwoon Handig waarbij minimaal 5 kalenderjaren een vast bedrag wordt gedoneert. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst tussen jou en Stichting Gwoon Handig, zodat de schenking aftrekbaar wordt bij de belastingdienst. Het voordeel hiervan is dat je ons meer kunt doneren terwijl het niet meer kost.

Organiseer je eigen fondsenwervingscampagne
Wellicht heb je zo je eigen ideeën over fondsenwerving voor een goed doel? Denk dan ook eens aan ons! Laat sponsoren bij een hardloop- of wandelevenement. Organiseer een cup cake verkoop. Voorbeelden van mooie initiatieven waarvan je de opbrengst aan Stichting Gwoon Handig kunt doneren.
 
Stichting Gwoon Handig
o.v.v.: Donatie Stichting Gwoon Handig
Bankrekeningnummer: NL21 RABO 0361 5898 75

Stichting Gwoon Handig als het goede doel bij een jubileum of verjaardag

Een koperen bruiloft of een kroonjaar in het verschiet? Heb je iets te vieren en wil je de opbrengst ten goede laten komen van Stichting Gwoon Handig. Het bedrag kunt u eenvoudig overmaken naar:

Stichting Gwoon Handig
o.v.v.: Donatie Stichting Gwoon Handig
Bankrekeningnummer: NL21 RABO 0361 5898 75

ANBI-status

Wij hebben een ANBI status! Dat betekent dat donateurs van Stichting Gwoon Handig hun giften af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dankzij onze ANBI-status hoeven wij geen erf- of schenkbelasting te betalen over het geschonken bedrag. Het volledige bedrag komt dus ten goede van de activiteiten van Stichting Gwoon Handig. Lees meer over deze ANBI-status en de fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de website van de belastingdienst.