Stichting Gwoon Handig

Stichting Gwoon Handig is een stichting zonder winstoogmerk, wij hebben ook inmiddels een ANBI-status gekregen. Het 3-koppig bestuur, bestaat uit links Mirian Dekker-van Eijck (Secretaris), midden Edith Raaijmakers (Oprichter en voorzitter) en rechts Gabriëlle Oogjen (Penningmeester). Het bestuur zet zich geheel vrijwillig en onbezoldigd in voor de stichting.

Gwoon handig is opgezet door twee ervaringsdeskundige moeders. Maartje Huggers en Edith Raaijmakers hebben beiden een zorgintensief kind met een licht verstandelijke beperking en ASS. Zij houden zich bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de stichting.
Voor het up-to-date houden van social media en de website hebben we inmiddels twee prachtige vrijwilligers aan ons team mogen toevoegen. Beide ook moeder van een zorgintensief kind, Boukje van Dongen en Suzan Bool-Smits. Boukje is daarnaast ook zorgprofessional bij Amarant

Samen houden we ons bezig met maken van content ten behoeve van de website en onze social media (Facebook en Instagram). We schrijven nieuwsblogs, zetten winacties op, maken relevante posts en we zoeken naar leuke zorgondernemers om de website mee aan te vullen. Daarnaast nemen we een aantal keer per jaar deel aan beurzen. Dit vraagt veel aandacht en tijd van ons.

Vacature: Wij zoeken naar passende aanvulling binnen ons vrijwilligersteam:

Stichting Gwoon Handig zoekt moeders of vaders met een zorgintensief kind die zin en tijd hebben zich voor onze stichting in te zetten. Er kan vanuit huis gewerkt worden!
Heb je een vlotte pen, interesse in online en social media en belast met een gezonde dosis zwarte humor, dan zoeken wij jou😉

Mail ons gerust je verhaal (info@gwoonhandig.com) en waarom jij denkt dat je bij ons past en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We staan als stichting nog maar aan het begin van de reis, dus er staat nog genoeg leuks te gebeuren waar je deel van uit kunt maken!

ANBI-status

Wij hebben een ANBI status (RSIN 861 370 636)! Dat betekent dat donateurs van Stichting Gwoon Handig hun giften af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dankzij onze ANBI-status hoeven wij geen erf- of schenkbelasting te betalen over het geschonken bedrag. Het volledige bedrag komt dus ten goede van de activiteiten van Stichting Gwoon Handig. Lees meer over deze ANBI-status en de fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de website van de belastingdienst.