Woldse Weelde
Grensweg 4
8385GH Vledderveen (Drenthe)
T. 06-22448878
E. info@woldseweelde.nl
www.woldseweelde.nl
Wij hebben genoten van een heerlijk familieweekend op de Woldse Weelde. De knuffel van onze zoon had het zo naar zijn zin bij Cor en Minke dat hij stiekem achter was gebleven. Cor en Minke vonden de verstekeling en stuurden hem naar ons op. Hartelijk dank voor alles Cor en Minke!

Bianca
Deze zomer voor de 2e keer hier geweest, heerlijk!! Cor en Minke hebben het goed voor elkaar, alles is super geregeld. Volgend jaar weer! 🎉

Iris Delhaas
We hebben een super vakantie gehad, bedankt voor de goede zorgen. Jammer dat het weer niet te regelen is anders zou je dat ook nog regelen. Het blijft een mooie plek en een mooi huis waar alles goed verzorgd is.

Dennis en Monique
Als begeleider van een gezin een midweek bij Cor en Minke te gast geweest en echt, geen woorden kunnen het juiste gevoel van hoe ik die week heb belefgd omschrijven. De nuchterheid, goedheid, niets is te veel en alles is mogelijk en zo behulpzaam, echt TOP. De locatie is ook heerlijk rustig, al rijdende "naar boven" kwam de rust je tegemoet en dit werd alleen maar versterkt bij aankomst en tijdens het verblijf. Heerlijke tuin, prachtige speeltoestellen voor de kinderen, volop tips voor leuke uitjes in de omgeving, prachtig (aangepast) huis kortom echt een aanrader en ik ga er zeker nog een keer terug!
Tonja van Namen