Gratis bedrijfspagina

Voor alle zorgondernemers is een eenvoudige bedrijfspagina op onze website GRATIS. Hoe meer zorgondernemers op onze overzichtelijke website staan hoe beter. We willen de ouders (en zorgverleners) van een zorgintensief kind namelijk een zo compleet mogelijk overzicht bieden in bestaande en nieuwe zorgoplossingen en -diensten.

Een eenvoudige bedrijfspagina is een vermelding in een zelf gekozen categorie. In het categorieoverzicht komt een sfeerfoto met logo en korte beschrijving. Deze linkt door naar de eenvoudige bedrijfspagina. Hier treft de bezoeker hetzelfde sfeerbeeld met logo aan, de directe link náár de website en korte beschrijving van het bedrijf, product of de dienst.

Neem contact met ons op via info@gwoonhandig.com als je GRATIS een eenvoudige bedrijfspagina wilt op onze website.Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.
Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA. Google privacy en voorwaarden zijn van toepassing.
Je hoeft verder NIET te betalen voor deze eenvoudige opname in ons overzicht, maar een vrijwillige DONATIE aan onze stichting is héél erg welkom. Je mag zelf weten hoeveel je wilt geven. Alle kleine beetjes helpen ons de website verder te ontwikkelen, op te zetten, up-to-date te houden en hiernaast verdere ondersteunende activiteiten voor de ouders te ontwikkelen.
Je kunt een bedrag doneren via de Geef.nl doneerlink hierboven in de balk of je kunt een bedrag aan ons overmaken op:

Stichting Gwoon Handig
o.v.v.: vermelding (naam bedrijf)
Bankrekeningnummer: NL21 RABO 0361 5898 75

Je helpt ons en de ouders hier enorm mee!

ANBI-status

Wij hebben een ANBI status (RSIN 861 370 636)! Dat betekent dat donateurs van Stichting Gwoon Handig hun giften af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dankzij onze ANBI-status hoeven wij geen erf- of schenkbelasting te betalen over het geschonken bedrag. Het volledige bedrag komt dus ten goede van de activiteiten van Stichting Gwoon Handig. Lees meer over deze ANBI-status en de fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de website van de belastingdienst.