Gratis basisvermelding

Vermelding van je zorgonderneming op de website van Stichting Gwoon handig is in principe gratis. Via ons bereik je gezinnen, in Nederland en België, met een zorgintensief kind tussen 0 en 18 jaar en hun zorg- en onderwijsprofessionals.

We maken voor iedere zorgondernemer een gratis basis bedrijfspagina aan, zodat onze bezoekers lettelijk en figuurlijk zien wat er in de wereld te koop is.


Ben je een maatschappelijk betrokken zorgondernemer? Dan kun je ons ook nog sponsoren. Naast de gratis bedrijfspagina neem je dan een sponsorpakket af met leuke extra exposure voor je bedrijf via ons platform én goed bezochte social media.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of mail ons op info@gwoonhandig.com. Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dat kan misschien even duren vanwege drukte, maar we komen er zeker op terug!





Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.