Het ontstaan......

Wij zijn Maartje en Edith oprichters van Stichting Gwoon handig en beide moeder van een zorgintensief kind. Als geen ander weten we dat de opvoeding van deze kinderen naast mooie en bijzondere momenten ook veel zware en stressvolle momenten kent. We ondervinden daarom veel steun aan elkaar door het delen van onze ervaringen. Daarnaast helpen we elkaar ook geregeld bij zoektochten naar passende producten of diensten voor onze kinderen. Alles om de draaglast bij elkaar een beetje te verminderen en de draagkracht wat te versterken.

In januari 2019 zeiden wij tegen elkaar: 'Wat wij voor elkaar doen, daar zouden meer ouders bij gebaat zijn. Er zou een plek moeten zijn waar ouders elkaar kunnen informeren en ondersteunen én waar de zoektocht naar zorgoplossingen, - producten en -diensten vergemakkelijkt wordt, want samen weten we meer!'

Foto gemaakt door www.claudiakamergorodski.nl

Zo zijn we op het idee gekomen deze website te ontwikkelen en op te zetten. Door zoveel mogelijk zorgondernemers op één plek bij elkaar te brengen en te categoriseren maken we de zoektocht naar de juiste zorgproducten, -oplossingen en -diensten laagdrempeliger en eenvoudiger. Je bespaart hierdoor tijd en vindt waar je naar op zoek bent makkelijker terug. Bovendien raak je misschien wel geïnspireerd door producten waarvan je het bestaan niet eens kende!

Social Media is voor ons ook heel erg belangrijk gebleken. We hebben begin 2019 een fijne Facebook en Instagram pagina opgezet. Deze werden meteen goed bezocht. Hier ontmoet je andere ouders (maar ook familie van en zorgverleners rondom het zorgintensieve kind) en kun je ervaringen uitwisselen. Hier delen wij ook graag onze eigen ervaringen, geven extra productinformatie, organiseren winacties en inspireren wij je met herkenbare quotes.

Wij zijn bijzonder blij met je bezoek aan onze website en hopen je in de toekomst nog vaker tegen te komen virtueel en misschien wel live!

Hartelijke groet,
Maartje & Edith