Wij zijn Maartje en Edith

Gwoon handig is een nieuw platform opgezet door twee moeders (Maartje links en Edith rechts) met beiden een zorgintensief kind. Al surfend op het internet naar specifieke producten voor de kinderen ontstond de behoefte in de wirwar van informatie en sites meer overzicht aan te brengen.

Er zijn veel aanbieders van producten voor zorgintensieve kinderen, maar ze vinden is nogal een klus. We willen met Gwoon handig, voor gewone gezinnen met een zorgintensief kind (van 0-23 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking), hét startpunt zijn in de zoektocht naar een product of dienst.
Meer overzicht in voor jou interessante winkels.. dat is Gwoon handig!
Daarnaast willen we je een feelgood ervaring meegeven. Uit ervaring weten we dat het opvoeden van een zorgintensief kind veel leuke, bijzondere maar ook zware momenten kent. Een moment van ontspanning, terwijl je toch iets nuttigs doet is altijd mooi meegenomen. Het webshopplatform wordt een fijne plek waar je kunt ontspannen, rondsnuffelen en tegelijkertijd kunt vinden wat je zoekt.

Tenslotte staan we natuurlijk open voor suggesties! Heb je een tip voor ons, of zelf een leuke webwinkel met producten voor zorgintensieve kinderen, laat het ons weten en neem contact met ons op via info@gwoonhandig.com.

Liefs, Maartje en Edith

Met dank aan Neven Fotografie en Vers Friethuys Perron 3 in Tilburg voor de foto’s.