Overige aanbieders

Mind Wellness Giftcard

Breng iemand dichter bij zichzelf

Ken je iemand die wel eens tijd en ruimte mag nemen om even stil te staan, om beter voor zichzèlf te zorgen in plaats van voor een ander? Geef hem of haar dan een Mind Wellness Giftcard cadeau.

Momenteel één van de meest unieke en waardevolste cadeaukaarten die je kunt geven. De giftcard staat voor één of meerdere verzorgde sessie(s) waarin de ontspanning en inspanning van in het bijzonder de geest wordt gecombineerd. Vandaar de naam Mind Wellness, een wellness behandeling voor je mind.

We worden ons als samenleving steeds meer bewust van het feit, dat naast lichamelijke gezondheid, onze geestelijke gezondheid zeer belangrijk is en in balans moet zijn. Met de Mind Wellness Giftcard geef je vanuit jouw liefde iemand een eerste stap om dichterbij zichzelf te kunnen komen.

Ken je ook iemand die even tijd en ruimte voor zichzelf kan gebruiken? Of wil je graag binnen je organisatie je werknemers stil laten staan bij hun Mind Wellness. Ze meer laten leven vanuit 'willen' in plaats van 'moeten' en daarmee investeren in het voorkomen uitval en verzuim. Via Mind Welness Giftcard kun je al vanaf €50 de giftcard eenvoudig en veilig bestellen.

De bevoorrechte ontvanger krijgt een giftcard met een persoonlijke boodschap die hij of zij mag verzilveren bij een professional naar keuze. Ontzettend veel professionals, als bijvoorbeeld een life coach, psychosociaal therapeut, systeem coach etc. accepteren de Mind Wellness Giftcard en dit worden er elke dag meer. Als het bedrag niet in één keer wordt opgemaakt, kan de giftcard gewoon mee naar een vervolgafspraak. Zo kan de ontvanger de tijd en ruimte nemen die hij of zij nodig heeft voor zijn of haar welzijn en welbevinden.

Gun nu iemand tijd en ruimte voor zichzelf met een Mind Wellness Giftcard!


Met de Mind Wellness Giftcard dichter bij jezelf!