Support ons!

Help mee ouders van een zorgintensief kind in hun KRACHT te versterken. Kun je ons als zorgondernemer met een groter bedrag vooruit helpen én wil je graag meer exposure van jou zorgoplossing of -dienst via onze groeiende kanalen? Fantastisch, dan kunnen we je een van onze mooie sponsorpakketten aanbieden.

We hebben naast de gratis optie: de eenvoudige bedrijfspagina, drie interessante sponsorpakketten samengesteld, Klein, Middel en Groot.
Begrippen

Eenvoudige bedrijfspagina: vermelding in gekozen categorie. In categorieoverzicht een sfeerfoto met logo en korte beschrijving, bedrijfspagina op Gwoon handig met bedrijfslogo, link website en korte beschrijving

Uitgebreide bedrijfspagina: vermelding bovenaan in de gekozen categorieoverzicht*. In categorieoverzicht een sfeerfoto met logo en korte beschrijving doorklik naar je bedrijfspagina op Gwoon handig met bedrijfslogo, link naar eigen website, uitgebreidere beschrijving en 3 grote productfoto’s met link en bedrijfs- of productvideo. Daarnaast doen we een aankondiging van de toevoeging van je bedrijf aan Gwoonhandig.com op onze social media.
* Bij sponsorpakket Gróót mogen eventueel twee categorieën gekozen worden.

Etalage op homepage: op de homepage van Gwoon Handig hebben we een etalage waarin geselecteerde zorgondernemers hun product of dienst kunnen presenteren met een directe link naar eigen website of bedrijfspagina.

Een nieuwsblog artikel: we schrijven op basis van door jou aangeleverde informatie een artikel over bijvoorbeeld je product, dienst, jubileum, webwinkel etc. dat op onze nieuwsblog pagina van onze website geplaatst wordt. In dit artikel komt een link naar je product, dienst of complete website. Daarnaast vermelden we dit artikel onze groeiende Facebook en Instagram pagina’s. Dit doen we in onze kenmerkende Gwoon Handig stijl zodat het goed opvalt in de feed van de ontvanger.

Een winactie: een winactie is erg populair op onze Social Media kanalen en wordt enorm gewaardeerd door onze volgers. We doen dan op beide kanalen (Facebook en Instagram) een algemeen stukje over het product of de dienst met een aankondiging van een winactie. Daarna volgt de winactie op Facebook en Instagram. Deelnemers liken de post, geven aan waarom ze willen winnen en delen is lief. Ten slotte volgt meestal een week later de post met de winnaars. Er zijn dus 3 contact momenten via onze Social Media kanalen. De zorgondernemers krijgt van ons de email adressen van de winnaars door en neemt zelf contact op over het opsturen van de prijs.

ANBI-status

Wij hebben een ANBI status (RSIN 861 370 636)! Dat betekent dat donateurs van Stichting Gwoon Handig hun giften af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dankzij onze ANBI-status hoeven wij geen erf- of schenkbelasting te betalen over het geschonken bedrag. Het volledige bedrag komt dus ten goede van de activiteiten van Stichting Gwoon Handig. Lees meer over deze ANBI-status en de fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de website van de belastingdienst.